Welkom op Warwolf!
Speel een wolf in een van de drie roedels, Vuurroedel, Poolroedel of Robijnroedel! Natuurlijk kun je ook solitair leven.

Join the pack
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  PortalPortal  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Season
Winter
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Affiliates
Future War:
Credits
De credits voor de LAY-OUT gaan naar TORDÖN, DE NAAM en HET IDEE voor WARWOLF zijn van SNOW, de RPG-GEBIEDEN en de REGELS zijn gemaakt door EAGLE. Dit forum staat onder leiding van de ADMINISTRATORS en de MODERATORS.
Word Counter
Word Length: 0

 

 Rangen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Eagle
Admin
Eagle

Aantal berichten : 37
Punten : 2445
Reputatie : 0
Registratiedatum : 28-04-14
Leeftijd : 17
Woonplaats : Breda

Deze wolf is...
Leeftijd: ஐ1 yearஐ
Leider: ஐFollow Snowஐ
Partner: ஐTake a chance on me...ஐ

Rangen Empty
BerichtOnderwerp: Rangen   Rangen Emptydo jun 12, 2014 2:59 am


Hoi!
Hier zijn de rangen van Warwolf, met een uitleg erbij.
1x Leider: Deze leidt een roedel, kiest Hoogleden, neemt belangerijke beslissingen, beheert vergaderingen ect.
3x Hoogleden: Deze zijn een soort van Leiders in opleiding, ze organiseren partouilles en zorgen tijdens prooischaarste nog eens extra voor de roedel. Het zijn 1 Jager, 1 Vechter, en 1 "Hoofd" -Die word als de Leider dood is of stopt, Leider.          
1x Levenswolvin: Deze zorgt voor alle zieke wolven, ze heeft speciale krachten om wolven te genezen en heeft een grote kennis van kruiden die in haar gebied groeien. Deze wolven worden door de Maan uitgekozen als het daar tijd voor is. Ook doen deze wolven belangerijke voorspellingen.
1x Levenswolvin Leerling: Deze wolvinnen zijn uitgekozen door de Maan om alles te leren over kruiden. Zodra ze genoeg heeft geleerd, wordt ze Levenswolvin.
∞ Vechters: Deze wolven vechten voor de roedel als het oorlog is, en ze begeleiden wolven als ze ergens heen moeten, zoals naar het Maanwater. Ze kunnen een heel klein beetje jagen, voor het geval ze verstoten worden. Ze jagen alleen voor de roedel als het echt prooitekort is.
∞ Jagers: Deze wolven jagen voor de roedel, ze vechten alleen mee in hoge nood. Ze kunnen een heel klein beetje vechten, voor het geval dat ze verstoten worden.
Max 5 Multi's: Deze wolven kunnen vechten én jagen, deze wolven zijn heel speciaal en worden door de leider of door de hoogleden getraind.
∞ Wolven In Opleiding: Deze wolven trainen voor hun "beroep". Ze kunnen zelf kiezen wat ze willen doen, vechten of jagen. Alleen bij hoge uitzondering worden deze wolven getraind door de leider of door de hoogleden. Multi's worden gekozen door de leider. De training duurt gemiddeld 6 maanden tot 1 jaar.
∞ Welpjes: Deze wolven (tot 5 maanden) zijn kleine wolven. Ze moeten in het kamp blijven, tenzij ze met een moeder en een vechter meegaan, tenzij de moeder zelf vechter is.
∞ Moeders: Deze wolven zijn zwanger of hebben jonkies. Ze worden goed verdedigd en slapen in de eerste vier dagen van de zwangerschap buiten, tenzij de wolvin dit niet aankan.
∞ Zieken: Dit zijn de zieke of de zwakke wolven. Ze worden vereerd en er word goed voor ze gezorgd.

Er zijn ook nog speciale wolven.
Maangeschenk: Deze wolven hebben een speciale kracht, ze kunnen namelijk een element sturen. Dit element mag je zelf bepalen (niet in de RPG) en word aan de wolf geschonken zodra hij/zij er klaar voor is. In de spoiler onderaan vind je de elementen die je mag kiezen. Een Maangeschenk word aan de roedel geschonken zodra deze een verhaallijn voor de hele roedel heeft voltooid, deze gunt de wolf extra kracht of iets anders, ligt eraan welk element deze heeft. Natuurlijk mag je zelf ook een element verzinnen, maar vraag het eerst even aan de Admins en de leider van je roedel. Een Maangeschenk is uniek en heeft speciale vachtpatronen, zoals bij Vuur rode vlekken en bij Water blauwe strepen.

Elementen Maangeschenk:
 
                         
RANGEN
FLEUR OF ATF & SHINE

~~~~~~~~~~
Rangen 2zzoq5u
Fly like an eagle
Sting like a bee
Bite like a wolfOvertreding gespot?
Meld het aan mij, rolf, snow of aan de modjes!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Rangen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Regels :: Regels-
Ga naar: